Meet & Greet: Gipsy Wines 20 April

Voor de wijnmakers van GIPSY WINES telt alleen kwaliteit. Voor hen is wijn plezier, vreugde, en een onderdeel van het dagelijks leven. Gipsy Wines bestaat uit verschillende wijnhuizen in de verschillende landen waar zij werken: Italië, Frankrijk en Duitsland.

In Italië worden de “Pork” wijnen gemaakt in Veneto door het wijnhuis Zio Porco. Onder het label WinePunk worden de Tongue Pogo geproduceerd in Veneto en Mouthbomb in Toscane. Verder wordt in Frankrijk wijn gemaakt onder de labels “Le Pendue” en “Le Diable”. En tot slot natuurlijk de wijnen van Angelina Schmücker uit de Rheinhessen op basis van Müller Thurgau.

Het bedrijf heeft een sterke focus op kwaliteit en de eigen identiteit van hun wijnen. De labels zijn jong en hebben een casual ‘attitude’. Wat betreft de vinificatie ligt de focus op duurzaam, terroir, mineraliteit en vaak geen filtering.

Op vrijdagmiddag 20 April kan jij powervrouw Angelina en haar wijnen ontmoeten. Ook de andere wijnen zijn aanwezig voor een echte meet en greet!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *