Barrels to Bottles X DIGTERS; Winter wines & food tasting

Op zaterdag 15 februari as. slaan we de handen ineen met DIGTERS Rotterdam. Het uitgangspunt bij Digters is biologisch, heerlijke en eerlijke producten. Dit gaan we combineren met een leuke proeverij met als thema “Winterwijnen”. Want “winter is coming” in februari…

 

Wat kan je verwachten?

Een proeverij van 8 wijnen (stevig wit, rood & een dessertwijn) en heerlijke bites uit de keuken van Digters!

 

Iets voor jou? Meld je dan snel aan!

 

Iets voor jou? Meld je dan snel aan!

 

Over Digters

“Bij ons eet en drink je biologisch, dus geen kunstmatige toevoegingen. Op onze kaart geen vlees en geen vis, maar meer dan genoeg andere heerlijke producten. Zo veel mogelijk van Nederlandse merken, dichtbij huis geproduceerd en anders producten die verkregen zijn door eerlijke handel (fairtrade). “

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *