Bouchon Family Wines: Chileense elegantie uit Maule Valley

Laatst op een overzichtsproeverij van één van onze leveranciers liepen we tegen wijnhuis Bouchon uit Chili aan. Binnenkort voegen wij 2 wijnen van dit wijnhuis toe aan ons assortiment. Iets met keuzes maken….

Erik schreef een mooi artikel over dit prachtige wijnhuis op zijn website ‘We run on wine’:

“Soms kom je wijnen van een wijnhuis tegen dat je denkt: “dit is bijzonder”. Ik had dit recentelijk bij Bouchon Family Wines uit Maule Valley in Chili. En nu kan “bijzonder” natuurlijk twee kanten op werken. De negatieve kant en een positieve kant, maar bij Bouchon Family Wines was het zeker de positieve versie van bijzonder wat maakte dat ik er een stuk over wilde schrijven.”

Lees verder…..

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *