Support your locals!

Vooralsnog blijven wij in deze rare, nare periode gewoon open. We houden onze en jullie gezondheid goed in de gaten en volgen alle richtlijnen.

Zo maken we de pin automaat de gehele dag door extra schoon, wassen we onze handen regelmatig (jij toch ook?) en zorgen we dat we gepaste afstand tot jullie houden. Dus je kan bij ons, zoals gewoonlijk, terecht voor je wijn!

Wil je toch liever binnen blijven? Geen probleem. Je kan je wijn via onze webshop bestellen en dan leveren wij het bij je thuis! Dit doen wij in Rotterdam en de Regio Rotterdam volledig GRATIS! Als je wilt dat we je bestelling komen bezorgen geef dan bij je bestelling in de webshop aan dat “je het opkomt ophalen in de winkel”. Super tegenstrijdig – we know – maar vervolgens vermeld je bij “opmerkingen” dat je het bezorgd wilt hebben, én op welk adres je het bezorgt wilt hebben. Dan regelen wij de rest! Een bestelling doorgeven kan ook via instagram of whatsapp > 0646256869. We beschikken over een mobiele pin, dus betalen kan bij aflevering of door middel van een tikkie.

Ook hebben we de “Barrels to Bottles Box” in het leven geroepen. Een box met  3 of 6 verschillende wijnen die wij voor jou hebben geselecteerd. Dus moeite met kiezen, geen idee waar je zin in hebt, of wil je je laten verassen; de Barrels to Bottles Box is er voor jou! Klik HIER & bestel hem direct!

Support your locals, be safe!!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *