Rosé all day met de Rosé BOX

Rosé all day luidt de spreuk! Met het mooie lenteweer zit daar wel een kern van waarheid in.. Daarom bestel je nu extra voordelig de “Rosé BOX”. 6 flessen top rosé’s voor € 62,50 ipv € 71,99,-. ( Bestel nu HIER)

Inhoud van de BOX:

IKON Rosé Brut
Deze Hongaarse mousserende wijn van wijnhuis IKON is gemaakt van 100% pinot noir en gemaakt volgende “Methode Traditionnelle”. Wat inhoudt dat de bubbels in de wijn verkregen zijn door een 2e vergisting op de plaats, net als bij champagne. Hierdoor krijg je een hele mooie en verfijnde mouse.

De wijn is mooi zalm roze van kleur en parelt goed. In zijn geur klein bosfruit als aardbeien en framboos in combinatie met een vleug citrus en getoast brood. Een mooie frisse en strakdroge bubbel. Hongarije bewijst maar weer eens wat een prachtig wijnland het is!

Ventozela Espadeiro Vinho Verde Rosé
Heerlijke zachte grapefruit tonen en hints van verse sappige frambozen en kersen. Een verleidelijke Vinho Verde Rosé met een lichte tintel!

Éclat de Gris
Heerlijke licht rosé van 100% Grenache gris.Een fruitige en licht bloemige neus in combinatie met citrusfruit. De smaak is vol, fris & fruitig. De perfecte rosé voor het lente & zomer seizoen!

Rosé Chic
In de geur tonen van aardbeien, frambozen en iets van limoen en rode snoepjes. De smaak is fris, met heel veel rood fruit maar ook nuances van van bloesem, citrus schillen. Lekkere frisse en zachte afdronk.

Vignobles Gueissard Côtes de Provence
Een stevige Provence rosé met in zijn geur veel rood fruit, maar ook een vleug perzik een citrus fruit. De smaak is rijk, vol en mondvullend. De perfecte rosé om te combineren met mooie hapjes als zalm of tonijn tartare, gegrilde kip en of groenten.

Lili Rosé
Deze zacht roze rosé brengt je met één slok in de Provence. Een rijke blend van 50% grenache, 25% tibourenc, 25% mourvèdre brengen in haar geur aarbeien, frambozen en bloesem met zich mee. De smaak is vol en zacht en de afdronk is lang!

BEZORGING IN ROTTERDAM EN OMSTREKEN GRATIS. Kies bij checkout voor de optie afhalen en laat ons in de opmerkingen weten dat je het graag bezorgt wilt hebben.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *