Wijn van de maand Mei: Geridu Vermentino di Sardegna

Sardijnen leven langer.. Wetenschappers wereldwijd doen onderzoek naar de genetische structuur van de bewoners van Sardinië. Want wat blijkt… in Sardinië wonen meer als 300 mensen van boven de 100 jaar!! Say what? Men denkt dat dit komt door het locale dieet van de bewoners. Denk aan fantische rode én witte wijnen die het eiland rijk is, verse producten, het bekende carasau brood en natuurlijk de kaas…

Met één van de bovengenoemde producten kunnen we je helpen! De witte wijn. Sinds kort bij ons in het assortiment een Vermentino di Sardegna van TresMontes. Gaat door het leven als “GERIDU”.

Een wijn waarbij we bij de eerste slok al dachten: “f*ck, dit is lekker”. En hij werd eigenlijk alleen maar lekkerder (Dag 2 WOW).

Over de wijn

De wijn heeft een groen gele kleur en in zijn neus geurt hij heerlijk naar perzik, grapefruit, wilde kruiden en witte peper. De smaak én de structuur zijn vol, maar de wijn heeft een mooie frisse en strakke afdronk! Bord (spaghetti) vongole erbij en je waant je daadwerkelijk op het prachtige eiland van Sardinië.

Prijs per fles: € 11,50

Prijs per 6: € 9,58 (5+1)

Koop de wijn hier

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *