MOEDERDAG

A.s zondag 10 mei is het weer moederdag. Goed dat we je hier nog even aan herinneren! Maar net als alle verjaardagen in maart, april, mei.. en waarschijnlijk de rest van het jaar ook, zal deze dit jaar iets anders verlopen dan je misschien zou willen. Toch willen we jou helpen om er toch een gezellige dag van te maken, op minimaal 1,5 meter afstand en misschien wel via het wereld wijde web.

Ma-ma(de; v; meervoud mama’s; verkleinwoord: mamaatje)1 Iemand die bergen werk verzet. (zie ook: masochist, gekkerd, heilige)

Uit betrouwbare bron hebben wij vernomen dat jouw moeder wel van een goed glas wijn houdt. Tijdens de borrel of gecombineerd met lekker eten. Wellicht houdt ze ook van bloemen en chocola. Komt dat mooi uit, want je kan nu een gecombineerd moederdagkado kopen. Kies uit: Wijn&Chocolade, Wijn&Bloemen of het ultieme verwenpakket: Wijn, Chocola & Bloemen (pakketten zijn alleen afhaal of bezorging in Rotterdam). Alleen een mooie fles wijn kado doen kan natuurlijk ook. Kies wat lekkers uit in onze webshop.

De pakketten in de regio Rotterdam gaan we vrijdag 8 mei as. uitleveren, zo zijn ze ruim op tijd bij moeders in huis. Afhalen in de winkel kan ook: besteld voor donderdag of op donderdag 7 mei kunnen vrijdag 8 mei opgehaald worden. Pakketten besteld op vrijdag 8 mei, kunnen zaterdag 9 mei opgehaald worden in onze winkel in Rotterdam.

Bestel Wijn & Chocola HIER

Bestel Wijn & Bloemen HIER

Bestel Wijn & Chocola + Bloemen HIER

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *