Nieuwe data wijnproeverijen september/oktober

Augustus is, ondanks Corona, een vakantie maand. Hierdoor hebben wij besloten in augustus geen proeverijen te organiseren. Maar voor september & oktober kan je nu wel alvast aanmelden!!

Wijnproeverij Hongaarse wijnen op 25 september as.

Aanmelden via deze LINK

Vrijdagavond 25 september staat geheel in het teken van Hongarije. Attila Szunomar van Lekkers Uit Hongarije (LUH) neemt je mee op reis door dit prachtige wijnland. Lekkers uit Hongarije is importeur van Hongaarse wijnen waarbij kwaliteit en typiciteit als belangrijkste kenmerken is voor de keuze van de wijnen. Inmiddels vertegenwoordigen zij zo´n 25 wijnhuizen en bestaat het assortiment uit ruim 250 soorten. De focus ligt hierbij op wijnen die gemaakt worden met minimale interventie. Wijnen met kleine oplages, maar met heel veel smaak.

Natuurlijk gaan we ze die avond niet alle 250 proeven, maar we zorgen wel voor een leuke en vooral lekkere selectie die je goed kennis laat maken met Hongarije als wijnland!

Attila vertelt je die avond meer over de wijnhuizen, wijnmakers en natuurlijk over de te proeven wijnen.

Wijnproeverij Noord Italië op 23 oktober

Aanmelden via deze LINK

Op vrijdag 23 oktober geven we in samenwerking met Viguurs in Wijn een thema proeverij Noord Italië. Denk bijvoorbeeld aan druiven als: Barbera, Dolcetto, Cortese, Timorasso en Nebbiolo ( OH Barolo, OH Barolo….) die de revue zullen passeren…

We nemen je mee op reis door de glooiende en soms steile heuvels van Noord Italië. Vertellen je alle ins & outs over de te proeven wijnen & wijnhuizen.

Wederom zal DIGTERS hapjes verzorgen bij beiden proeverijen!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *