Feestdagen 2020, extra openingstijden én aanvullende maatregelen

Ik denk dat we ons moeten voorbereiden op een iets andere kerst en oud en nieuw dan we gewend zijn. Corona heeft al een hoop feestjes verpest dit jaar, maar met wat aanpassingen kunnen we er toch voor zorgen dat het een geslaagde kerst en een gezellige oud en nieuw wordt!

Vanwege alle huidige maatregelen zullen wij aangepaste openingstijden én aanvullende maatregelen hebben rondom de feestdagen. Klik hier om de actuele openingstijden rondom de feestdagen te raadplegen

Aanvullende maatregelen

Stay home, Stay safe: bezorging rondom de feestdagen

Bezorging doen we in de Regio Rotterdam GRATIS. Uitlevering van je kerstwijnen vindt plaats op zondag 20/12, dinsdag 22/12 & woensdag 23/12. Bestel op tijd online, via info@barrelstobottles.nl of app naar 0646256869

“Kiss & Ride”: Afhalen in de winkel

Natuurlijk is er ook de optie om je bestelde wijnen af te halen in de winkel! Betaal veilig en snel online of via een tikkie. Wij laten je weten wanneer je wijnen klaar staan. Parkeer je auto voor de deur, wij zetten het erin, handkusje en weg ben je! Veilig & snel.

Mail ons je kerstmenu!

Geen zin om lang te moeten wachten? Mail je kerstmenu door naar info@barrelstobottles.nl. Wij zorgen voor bijpassen wijnen (ofcourse..) en laten je weten wanneer het klaar staat. Betaling kan ter plekke in de winkel of per tikkie. Gratis laten bezorgen in de regio? Zie hierboven.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *