Nieuwe datum wijnproeverij Onbekend Frankrijk

Onbekend Frankrijk

Vrijdagavond 2 juli staat geheel in het teken van Frankrijk. Edwin de Boer van Farmer Wijnen neemt je mee op reis door dit prachtige wijnland. Farmer Wijnen importeert wijnen van kleine gepassioneerde wijnmakers uit Frankrijk. Wijnen gemaakt met een minimale interventie in de wijngaard en kelder en een duidelijke expressie van het “terroir”.

Naast de bekende wijnregio’s als Loire, Bourgogne en de Rhône, importeerd Farmer ook wijnen uit gebieden die wat minder bekend in de oren klinken! Denk aan: Gaillac, Marcillac, Jura & Savoie ( Ken je misschien wel… maar drink je niet met enige regelmaat..). Het is dan ook in dit soort gebieden waar nog oude en wellicht vergeten druivensoorten worden gebruikt. Denk aan: Savagnin, Mondeuse, Braucol, Duras, Mauzac, Loin de L’œil en zo kunnen we nog wel even doorgaan….

Edwin neemt je die avond mee door dit onbekende en vergeten Frankrijk. Het beloofd een mooie, maar vooral hele lekkere avond te worden.

Wederom zal Digters heerlijke hapjes verzorgen!

Aanmelden kan hier

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *